Over Lotte

Lotte van der Meij

Over mijn werk

Tekst
Mijn teksten zijn prettig, duidelijk, meeslepend en makkelijk leesbaar. Ik vertel graag het verhaal zo helder mogelijk. Zowel voor informatieve als commerciële doeleinden. Je kunt mij inhuren om interviews af te nemen, atikelen te schrijven en te redigeren.

Mijn teksten worden o.a. gebruikt in kranten, magazines, brochures, websites en sociale media


Illustraties/beeldwerk

Mijn illustraties zijn fris, helder en vanuit mijn hart. Ondertekend met Liflotte. Bestemd om jouw boodschap aan te vullen. Zo kunnen mijn illustraties onderdeel zijn van promotiemateriaal dat past bij wat jij wilt uitstralen. Ook kunnen ze gebruikt worden om  onderwerpen te ondersteunen bij artikelen. Van mijn illustraties worden recepten, routes, covers, vouchers etc gemaakt.

Mijn illustraties worden gebruikt o.a. in magazines, op posters, als kaarten, boekenleggers, cadeaus, websites, (geboorte)kaarten etc.

 

Mijn werk vind je in mijn portfolio.

” Ik verbeeld wat jij verwoordt  en verwoord wat jij verbeeld”

Ontstaan naam Liflotte.

Mijn illustraties onderteken ik met de naam . Mijn voornaam is Lotte en op Instagram maakte ik een account aan genaamd Liflotte als in  ‘Lotte van LiF’ verwijzend naar het platform LiF- Leven in Friesland dat ik van 2013 tot 2023 heb gehad.  Een platform om hip Friesland op de kaart te zetten. Onder Studio LiF vallen al mijn werkzaamheden samen, zoals illustreren, schrijven en content maken.

Lotte zakelijk.

Werk

– 2017 – heden GrootMedia, (voorheen Ying Media)  freelance journalist, redacteur, tekstschrijver en illustrator
– 2017 – heden Studio LiF, freelance Illustrator, beeldmaker, redacteur en tekstschrijver
– 2022-nov 2023 mo’media, auteur regioboek Time To Momo Friesland
–  juni 2017 – dec 2018 Blogster Bijzonder Plekje
– 2013 – 2023 LiF-Leven in Friesland. Lifestyle platform om ondernemers uit Friesland en bezoeker samen te brengen, Eigenaar
– 2003-2017 Kinop Joure Gastouderbureau, Eigenaar
– 2000-2003 Print Finish Friesland, Account manager
– 1998-2000 Unique Uitzendbureau, Junior Intercedent

Opleidingen
2020 Digitaal Illustreren, basis + gevorderden Gouden Lijntjes
2018 Illustreren, Kunstacademie Friesland
2017 Commercieel Schrijven LOI
2013 Pedagogische bijscholing, KNGO
1998 Nima A
1998 HBO Consumentenstudies, NHL
1994 Havo/VWO, Slauerhoff College LWD

Lotte persoonlijk.

Zelf ben ik geboren in Friesland, in het ziekenhuis van Harlingen om precies te zijn. Mijn jeugd heb ik grotendeels in Leeuwarden doorgebracht. Hier heb ik ook gestudeerd. Sinds eind 1997 woon ik in Joure. Ik woon hier samen met mijn man Patrick en onze 2 zonen Martijn (2003) en Timo (2006).

  

 

 

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, wandelen, foto’s maken, geniet ik ontzettend van de natuur en ons gezin. Zomers vind je mij op ons drijvende tiny huisje: onze boot en de prachtige plekken waar we dan liggen. Op de Waddeneilanden en in Italië maakt mijn hart een extra sprongetje! Ik lees, fröbel en teken graag. O ja en ik kijk toch ook echt wel graag een serie op zijn tijd. Door het ervaren van minder fijne momenten van het leven ben ik altijd bezig met het doseren, geniet ik van de kleine dingen  en zet ik  dit om in iets positiefs.

Lotte van der Meij
2024

Wil je mij iets vragen?

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? 
Stuur mij een berichtje via onderstaand formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Volg mij ook op instagram

@liflotte

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
error: Kopiëren is niet toegestaan