Over Studio LiF

Over mijn werk

Illustreren

Mijn illustraties zijn bestemd om jouw boodschap aan te vullen. Zo kunnen mijn illustraties onderdeel zijn van promotiemateriaal dat past bij wat jij wilt uitstralen. Ook kunnen ze gebruikt worden om  maatschappelijk verantwoorde onderwerpen te ondersteunen bij artikelen.

Mijn illustraties worden gebruikt o.a. in magazines, op posters, als kaarten, boekenleggers, cadeaus, websites, (geboorte)kaarten etc. Mijn stijl is eigen, fris en helder. Vanuit mijn hart. Ondertekend met Liflotte.

Ik werk op papier met aquarel en digitaal op een IpadPro.

Tekst
De teksten die ik schrijf zijn prettig en makkelijk leesbaar, wervend en enthousiasmerend. Ik vertel graag het verhaal zo helder mogelijk. Dit kan n.a.v. een interview of onderwerp zijn. Zowel commercieel als maatschappelijk.

Mijn werk vind je in mijn portfolio.

” Ik verbeeld wat jij verwoordt  en verwoord wat jij verbeeld”

Ontstaan naam Liflotte.

Mijn illustraties onderteken ik met de naam LiFlotte. Mijn voornaam is Lotte en op Instagram maakte ik een account aan genaamd Liflotte als in  ‘Lotte van LiF’ verwijzend naar het platform LiF- Leven in Friesland dat ik sinds 2013 beheer. Zo herkende iedereen mij als de juiste Lotte. Onder Studio LiF vallen al mijn werkzaamheden samen, zoals illustreren, schrijven en content maken.

Lotte zakelijk.

Werk
2017 – heden Studio LiF, freelance Illustrator, redacteur en tekstschrijver
2013 – heden LiF – Leven in Friesland, Eigenaar
2003-2017 Kinop Joure Gastouderbureau, Eigenaar/bemiddelaar
2000-2003 Print Finish Friesland, account manager
1998-2000 Unique Uitzendbureau, Junior Intercedent

Opleidingen
2020 Digitaal Illustreren, Procreate Gouden Lijntjes
2018 Illustreren, Kunstacademie Friesland
2017 Commercieel Schrijven
2003 -2013 Pedagogische bijscholing, KNGO
1998 HBO Consumentenstudies, NHL
1994 Havo, Slauerhoff College LWD

Lotte persoonlijk.

Zelf ben ik geboren in Friesland, in het ziekenhuis van Harlingen om precies te zijn. Mijn jeugd heb ik grotendeels in Leeuwarden doorgebracht. Hier heb ik ook gestudeerd. Sinds eind 1997 woon ik in Joure. Ik woon hier samen met mijn man Patrick en onze 2 zonen Martijn (2003) en Timo (2006).

   

In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga, wandelen, geniet ik ontzettend van de natuur en ons gezin. Zomers vind je mij graag op ons drijvende tiny huisje: onze boot en de prachtige plekken waar we dan liggen. Op de Waddeneilanden maakt mijn hart een extra sprongetje! Ik lees, frobel en teken graag. O ja en ik kijk toch ook echt wel graag een Netflix serie op zijn tijd. Door het ervaren van minder fijne momenten van het leven ben ik de kleine dingen meer gaan waarderen en heb dit weten om te zetten in iets positiefs.

Lotte van der Meij
2022

Wil je mij iets vragen?

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? 
Stuur mij een berichtje via onderstaand formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Volg mij ook op instagram

@liflotte

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this