Over Liflotte Illustraties

Over mijn werk

Liflotte Illustraties

Mijn illustraties zijn bestemd om jouw boodschap compleet te maken. Zo kunnen mijn illustraties onderdeel zijn van promotiemateriaal dat past bij wat jij wilt uitstralen. Ook kunnen ze gebruikt worden om  maatschappelijk verantwoorde onderwerpen te ondersteunen bij artikelen.

Mijn illustraties worden gebruikt o.a. in magazines, op posters, als kaarten, boekenleggers, cadeaus, websites, (geboorte)kaarten etc. Mijn stijl is eigen, fris en helder. Vanuit mijn hart. Ondertekend met Liflotte.

Ik werk op papier met aquarel en digitaal op een IpadPro.

Tekst
De teksten die ik schrijf zijn o.a. prettig leesbaar, wervend en enthousiasmerend. Het liefst zet ik de lezer aan tot nadenken of het ondernemen van actie. Denk aan het triggeren om naar een winkel, plaats of event te gaan. Dit kan n.a.v. een interview of onderwerp zijn. Zowel commercieel als maatschappelijk.

” Ik verbeeld graag wat jij verwoordt “

Ontstaan naam.

Liflotte zo onderteken ik mijn illustraties. Spontaan ontstaan door mijn Instagram-naam: ‘Lotte van LiF’ verwijzend naar het platform LiF- Leven in Friesland dat ik sinds 2013 beheer. Onder Studio LiF vallen al mijn werkzaamheden, zoals illustreren, schrijven en content maken samen.

Lotte zakelijk.

Werk
2017 – heden Studio LiF, freelance Illustrator
2013 – heden LiF – Leven in Friesland, Eigenaar
2003-2017 Kinop Joure Gastouderbureau, Eigenaar/bemiddelaar
2000-2003 Print Finish Friesland, account manager
1998-2000 Unique Uitzendbureau, Junior Intercedent

Opleidingen
2020 Digitaal Illustreren, Procreate Gouden Lijntjes
2018 Illustreren, Kunstacademie Friesland
2017 Commercieel Schrijven
2003 -2013 Pedagogische bijscholing, KNGO
1998 HBO Consumentenstudies, NHL
1994 Havo, Slauerhoff College LWD

Lotte persoonlijk.

Zelf ben ik geboren in Friesland, in het ziekenhuis van Harlingen om precies te zijn. Mijn jeugd heb ik grotendeels in Leeuwarden doorgebracht. Hier heb ik ook gestudeerd. Sinds eind 1997 woon ik in Joure. Ik woon hier samen met mijn man Patrick en onze 2 zonen Martijn (2003) en Timo (2006).

   

In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga, wandelen, geniet ik ontzettend van de natuur en ons gezin. Zomers vind je mij graag op ons drijvende tiny huisje: onze boot en de prachtige plekken waar we dan liggen. Op de Waddeneilanden maakt mijn hart een extra sprongetje! Ik lees, frobel en teken graag. O ja en ik kijk toch ook echt wel graag een Netflix serie op zijn tijd. Door het ervaren van minder fijne momenten van het leven ben ik de kleine dingen meer gaan waarderen en heb dit weten om te zetten in iets positiefs.

Wil je mij iets vragen?

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? 
Stuur mij een berichtje via onderstaand formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Volg mij ook op instagram

@liflotte

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this