Wat vinden
mijn opdrachtgevers
over mij….

 Wat vinden mijn opdrachtgevers over samenwerken met mij?

“Lotte is één van onze  redacteuren en schrijft maandelijks artikelen voor o.a. onze Groot-serie.  Onze lezers neemt ze mee in een belevenis. Ook illustreert ze regelmatig onze covers van de specials. Wij ontvangen veel positieve reacties waar wij heel blij mee zijn.”

Marianne Bouwman

Algemeen directeur, Ying Media

“Lotte is een bijzonder creatief persoon! Haar teksten zijn mooi, durf- en eigenzinnig en breinuitdagend. Ze is een meester in het creatief gebruik van elke taalkrabbel. Lotte schrijft perfect; precies en is orgineel in elke zin. In de samenwerking is ze open en persoonlijk, en ze neemt elke uitdaging van het alfabet aan.”

Freek Offeringa

levenscoach, Spreek met Freek

“Het is heel fijn samenwerken met Lotte. Ze luistert goed naar de wensen van de klant en maakt prachtige illustraties! Een mooie aanvulling op tekst.”

Esther van Opzeeland

Letterhuis Tekstmakers

“Ik ben zo dol op echte post, super leuk dat dit op m’n pad kwam. Heel leuk contact gehad, tussentijdse afstemming en uiteindelijk helemaal naar mijn wensen met een heel mooi eindresultaat. Hele snelle service en bezorging. Prachtige persoonlijke kaartjes ontvangen van goede kwaliteit. En het leukste is de reactie van degene aan wie je het kaartje stuurt! Een echte aanrader!

Sanna Wietsma

“Een vriendin gaf me een cadeau, een ontwerp voor een persoonlijke ansichtkaart… Ik had geen idee wat ik er mee moest. Maar na het eerste contact met Lotte werd het steeds duidelijker wat de mogelijkheden waren, en de ideeën borrelen. Mijn hobbies, liefde voor zaken, belangrijkheden….. Lotte luistert goed naar wat je vertelt, creëert, en past aan waar je dat wilt. Het eindresultaat past als een jas. En iedereen die ik ‘mijn kaart’ stuur, herkent mij erin.”

Anna de Boer

“Een origineel logo? Een unieke illustratie? Of een handgetekende landkaart met hippe tips? Lotte tekent het voor je. Ze maakt in opdracht fijne en aansprekende illustraties.”

Linda Huisman

Dazlin

Lotte is de auteur van onze gids Time to Momo Friesland. Ik heb een jaar lang heel fijn met Lotte samengewerkt. Lotte was zeer betrokken: ze dacht altijd mee en heeft zich tot het uiterste ingezet om er de beste gids van te maken. Ze is een kritische, en creatieve redacteur met veel kennis over Friesland. Ook is ze een warme persoonlijkheid. Ik kijk uit naar een volgende samenwerking met Lotte!”

Sanne van der Kolk

Coördinator/projectleider, Time to Momo (mo'media)

Lotte maakt prachtige tekeningen en schrijft mooie verhalen. Goede communicatie, denkt mee en heeft creatieve ideeën. Een feestje om mee samen te werken!

Nicky Bosma

voormalig bladmanager, Ying Media

Enthousiaste en goed voorbereide interviewer. Ik voelde me op mijn gemak, het vraaggesprek liep soepel. De tekst die Lotte schreef klopte. Actief geschreven, lekker leesbaar en een goede vertaling van het interview.
Nellie Nijholt

“Lotte heeft een ‘welkom-terug-kaart’ gemaakt toen de kinderen in de corona tijd weer naar school mochten. De samenwerking verliep plezierig; ze begreep snel wat de bedoeling was en heeft er een creatieve vrolijke kaart van gemaakt. De kaarten kwamen snel binnen. Helemaal top!”

Betsie van der Vegt

Directeur IKC Sint Mattheüsschool

“Wat is er leuker dan mensen verrassen met een kaartje? Mensen verrassen met een gepersonaliseerd kaartje! De geïllustreerde kaarten van Lotte zijn one of a kind, vrolijk en van goede kwaliteit (mooi dik papier). Samenwerken met Lotte is ook een feestje: ze denkt mee, werkt snel en de communicatie is top.”

Yael Water

“Lotte maakt voor ons personeelsblad De Omrin illustraties en teksten voor verschillende vaste rubrieken. Ze luistert altijd goed naar onze wensen en de illustraties maken ons blad ‘luchtiger en gezelliger’. Ze denkt mee en voelt precies aan welke sfeer ze de illustratie moet geven, zonder haar eigen stijl uit het oog te verliezen. De samenwerking is altijd heel prettig en helder.”

 

Hieke Postma

Projectadviseur Communicatie , Omrin

”  Super vriendelijk, neemt echt de tijd voor je om te kijken naar wat echt bij je past! Snelle en goede service, ik ben heel blij met “mijn eigen kaartjes”, grote aanrader!

Marloes Bakker

De kleurplaat is superleuk en persoonlijk geworden. Kids en ouders zijn zeer enthousiast; sommigen maken er een speurtocht van: lekker bezig iedereen! Bedankt namens het hele team.

Henk en Hanneke Hanenburg

Lokaal 55 en Restaurant Houke

Lotte heeft voor ons een plattegrond van onze glamping getekend. Elk jaar past ze deze aan. We zijn heel blij met het resultaat , zeer enthousiast en tevreden.

Willem de Bruijn

Kampari

“Super leuke illustraties. Die perfect bij onze streekproducten passen. Puur natuur. Speels en persoonlijk. Lotte maakt zeer regelmatig cadeaukaartjes voor ons bedrijf. En ik ben altijd super tevreden. Lotte weet haarfijn ideeën uit te werken tot illustraties. Ga zo door!”

Wietske Borger

Kaaspakket.com

“Lotte heeft voor onze nieuwe catalogus de teksten voor haar rekening genomen. Communicatie is vlot en resultaat top. Dank je Lotte! Anno Terpstra / Bedrijfskledingonline”

Anno Terpstra

Eigenaar, Bedrijfskledingonline

Lotte is bij me geweest om een interview af te nemen over het ontstaan van mijn eigen praktijk (als hormoon en cyclusexpert), dit heb ik als erg fijn ervaren. Het was een hele gezellige ochtend. Lotte is laagdrempelig in contact, stelt leuke vragen en toont oprechte interesse. Ze vertaalde dit uiteindelijk naar een heel vlot en leesbaar artikel waarin veel herkenning terug te vinden was voor andere vrouwen. Ontzettend knap dat je deze vertaalslag zo kon maken, bedankt!

Maaike Visser

Vrouw & praktijk

“Lotte weet heel goed een vertaalslag te maken, van mensen, voorwerpen, natuur, gebouwen en wat je maar bedenken kunt, in vrolijke sprankelende tekeningen. De tekeningen zijn kleurrijk, grappig, hebben een eigen stijl en zijn treffend. Lotte heeft voor mij, een eigen Jolanda kaart gemaakt. Ze werkt snel, en luistert goed naar wat je graag wil. Een kleine aanpassing is geen probleem voor Lotte.

En als de mensen, waar je de kaart heen stuurt, zeggen, dat ze alles van jou herkennen, op de kaart. Dan weet je zeker, dat hij goed geslaagd is. Ik ben er nog steeds heel blij mee…..”

Jolanda Reitsma

“Lotte kan zich goed inleven in haar klant, haar ontwerpen zijn vrolijk, luchtig en herkenbaar. Ze geven gelijk een lach op je gezicht. Maar ook straalt haar werk vakmanschap uit, is ze zeer zakelijk in het gene te perfectioneren zoals je het graag wilt zien en is een ontwerp klaar als je er zelf en zij 100% over tevreden bent.”

Sandra Hoogland

Eigenaar, Kapsalon Sandra Hoogland

Lotte is de auteur van onze gids Time to Momo Friesland. Ik heb een jaar lang heel fijn met Lotte samengewerkt. Lotte was zeer betrokken: ze dacht altijd mee en heeft zich tot het uiterste ingezet om er de beste gids van te maken. Ze is een kritische, en creatieve redacteur met veel kennis over Friesland. Ook is ze een warme persoonlijkheid. Ik kijk uit naar een volgende samenwerking met Lotte!

Sanne van der Kolk

Coördinator/projectleider , Time to Momo (mo'media)

Wil je mij iets vragen?

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? 
Stuur mij een berichtje via onderstaand formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Volg mij ook op instagram

@liflotte

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
error: Kopiëren is niet toegestaan